div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İstinye Park’ta Disney Infinity 3.0: Star Wars keyfi!

- Advertisement -

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider distribütörü Aral, Disney Infinity 3.0 severleri muhteşem bir etkinliğe davet ediyor

Türk oyun sektörünün lider firması Aral, 17 Aralık’ta ülkemizde vizyona girecek Star Wars : Güç Uyanıyor filmine ait tek video oyun olan Disney Infinity 3.0 ‘ü oyun severler ile buluşturmaya hazırlanıyor. D&R ve Aral İşbirliği ile 20 Aralık’ta İstinye Park’ta gerçekleşecek Disney Infinity Star Wars etkinliği, hem Star Wars hayranı büyükleri hem de çocukları kendine hayran bırakacak!

Star Wars’ un nesiller boyunca devam eden serisinin yeni kahramanlarını bu etkinlikte deneyimleyebilirsiniz! Star Wars tutkunları D&R İstinye Park önünde yaratılan Star Wars temalı alanda oyunu oynayabilecek. Birbirinden farklı Star Wars karakterleri sizi çağırıyor! Hem Star Wars hem de Marvel, Disney ve Pixar kahramanlarıyla bu büyülü evrene katılabilirsiniz! Ayrıca etkinlik alanında yapılacak Photoshooter aktivitesi ile bu anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz!

Etkinliğe katılıp, alanda #güçsizinleyodabizimle hashtagi ile sosyal medyada paylaşım yapan beş şanslı katılımcıya figür hediye edilecek.

Disney Infinity serisi 3.nesil “Toys-to-life” (Oyuncaklar Hayata) aksiyon-macera oyunu olarak, 2015’de PS4, Xbox One, PS3 ve Xbox 360 versiyonlarında Star Wars franchise teması ile satışa çıktı.

DISNEY3-70X100

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler