div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

FIFA 17’ye senaryo modu geliyor!

- Advertisement -

Futbolsever oyuncuların merakla beklediği FIFA 17, yine tüm oyuncuların heyecanla beklediği E3 2016’da gün yüzüne çıktı! Önce bir spoiler vermek istiyorum. Geçen sene Péle’den sonra bu sene de sahnede Jose Mourinho’yu gördük. Bu konuya geleceğim ama önce bahsetmem gereken diğer önemli noktalara geçelim. Görünüşe göre FIFA bu sene bizi şaşırtmayı umuyor ve eğer oyuna iyi işleyebilirler ise sabahlara kadar başından kalkamayacağımız bir oyun sistemiyle beraber oyuncuları karşılıyor. Peki E3 2016’da FIFA 17’ye dair neler gördük? Gelin hep beraber yakından bakalım.,

Frostbite’ın gücü FIFA 17’de!

FIFA 17 E3 2016'da tanıtıldı

 

Hatırlarsanız daha geçtiğimiz günlerde FIFA 17 duyuruldu ve oyunun Frostbite motoru ile hazırlandığını öğrendik. Elbette Forsbite demek öncelikle aha kaliteli bir görsellik demek. Ardından ise belki de oyundaki fiziksel mücadeleye yansıyacak bir gerçekçilik demek.  Zaten yayınlanan videoların birinde de yeni FIFA’nın fiziksel mücadelelerin daha iyi olacağı, özellikle oyuncuların pas yönlerine hareketlenmelerinde daha akıllı bir yapay zeka sunacağı, hücumların daha organize geliştirilebileceği belirtildi. Tabii her sene verilen bu vaatlerin oyunda bu sefer ne derece ilerleme kaydedeceğini bilmiyoruz ama açıkçası artık bu klişelerden o kadar da etkilenmiyorum. Ama yine de “Kaleciler artık daha süper, daha zeki, Einstein olacaklar yahu!” söylemeni eğer ben kaçırmadıysam bu sene nihayet duymadık. Yani gelişme var. Tebrikler EA Sports.

The Journey ile bir futbolcunun hayallerini yaşayın!

FIFA 17 EA

Geldik asıl bombaya. FIFA 17’nin bu sene asıl olayının The Journey olarak tanıtılan oyun modu olduğu artık tartışılmaz bir gerçek haline haline geldi. The Journey’de futbol dünyasında yükselen genç bir yıldızın, Alex Hunter’ın hayatını oynayacağız. Burada sadece futbol kariyerinden bahsetmiyorum. Özel hayatı, giderek artan şöhret sonucu yaşanılan olaylar, büyük bir kulüpte oynamanın getirdiği zorluklar ve genç bir futbol yıldızının Premier Lig’de bir anda parlamasıyla karşılaşabileceği her türlü sorun veya güzel olaylardan bahsediyorum. NBA 2K serisinde “MyCarrer” moduna benzeyen The Journey’de seçimlerimiz Hunter’ın hayatını etkileyecek. Verdiğimiz röportajların dahi buna dahil olduğunu belirteyim.

Teknik direktörlere merhaba!

EA2-noscale

- Advertisement -

Bana kalırsa çoktan olması gereken bir olay bu sene FIFA 17 ‘de yer alıyor. Oyuna Premier Lig’in tüm teknik direktörleri eklenecek. Premier Lig dışında da birkaç tanınmış teknik direktörde oyunda yer bulacak. Bu anlamda Pep Guardiola ve Jürgen Klopp’un görsellerini görmek gerçekten iyi oldu. Tam teknik direktörlerden bahsedilerken geçtiğimiz günlerde Manchester United ile anlaşan Jose Morinho’nun çıkagelmesi elbette yeni FIFA’nın tanıtımında ortaya çıkan bir başka hoş anıydı. Bir futbolsever olarak elbette ne olursa olsun ben de yeni FIFA’yı heyecanla bekliyorum.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler