div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Final Fantasy XV’de beş dakikalık otomobil yolculuğu!

- Advertisement -

Final Fantasy’nin yapısındaki kırılmanın tam olarak ne zaman başladığı ile ilgili teoriler çeşitli bilindiği gibi, şimdi gelin bir de buradan yakın.

Final Fantasy XV bizimle ilk defa Final Fantasy Type-0 HD’nin yanında gelen bir demo olarak buluştuğunda ilk bakışını yapan Tuna’nın pek beklentilerini karşılayamamıştı. Oyun daha sonra 2017 olarak gözüken çıkış tarihini geriye çekti, kardeşi Final Fantasy VII Remake’in gölgesinde kaldı, 4.5 dakikalık sıkıntıdan bayıldığımız bir Gamescom videosu yayınladı ve insanların gözünde “Çıktığında dibe çakılacak oyun!” imajı çizmekten kurtulamadı.

Yapımcı oyunun diğer tüm Final Fantasy oyunlarından daha özgür bir dünya yarattığının ve oyuncuya bunu hissettireceğinin üzerinde özellikle duruyor, dört tane apaçi saçlı arkadaş ile yollarda geçen bu beş dakikalık video da bunun bir nevi ön izlemesi niteliğinde. İlginç mi, evet. Sevdik mi, tartışılır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler