div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Humble Bundle’da Splinter Cell ve Rainbow Six fırsatı!

- Advertisement -

Zaman zaman iyi bir pakete denk geldiğimizde sizinle paylaşıyoruz buradan, işte öyle bir paket yakaladık yine!

Humble Bundle’ın 13 gün boyunca devam edecek Tom Clancy paketinde Rainbow Six ve Splinter Cell oyunları bulunuyor ve kadro oldukça kalabalık. Buna göre yaptığınız herhangi bir bağışta size Rainbow Six, Rainbow Six 3 Gold (Athena Sword ve Raven Shield paketleri ile beraber), Rainbow Six Vegas, Ghost Recon ve Splinter Cell serisinin bizce en iyi oyunu Chaos Theory bulunuyor. Ayrıca Rainbow Six: Siege’in betasına katılmak için bir de key kazanıyorsunuz.

Eğer ortalamanın üstünde bir ödeme yaparsanız (Haber yazıldığı sırada 8.11$) bu pakete Rainbow Six Vegas 2, Splinter Cell ve Splinter Cell: Conviction Deluxe Edition ile henüz açıklanmayan başka oyunlar da ekleniyor.

10 dolar bağış yaptığınızda ise yukarıdakilere ek olarak Splinter Cell: Blacklist ve Ghost Recon: Future Soldier size sunuluyor. Son olarak 75 dolar bağış yaparsanız Rainbow Six: Siege’e ön sipariş vermiş sayılıyor, tişörtünü elde ediyor ve nihayet 3 Ubisoft oyununa %66 indirim kazanıyorsunuz.

Fazla beklemenize gerek yok, bu çok iyi bir paket, kaçırmayın.

https://www.humblebundle.com/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler