div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Humble Bundle’dan müthiş Sega Bundle’ı!

- Advertisement -

Çok düşük fiyatlar ödeyerek birçok oyuna sahip olmamızı ve kanserli hastaların tedavileri için veya çeşitli hayır kurumlarına yardımda bulunmamızı sağlayan Humble Bundle bu hafta Sega oyunlarıyla karşımızda!

İlk paketimize 1$ ödeyerek Warhammer 40,000: Dawn of War – Master Collection, Company of Heroes Complete Edition, Medieval II: Total War Collection, Rome: Total War – Collection ve SEGA Genesis/Megadrive Strategy Pack’e sahip olabilirsiniz ayrıca Humble Monthly’e %10 indirim sağlıyor.

İkinci paketimize 6.39$ vererek Valkyria Chronicles, Warhammer 40000: Dawn of War II – Grand Master Collection, Eastside Hockey Manager, Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai Collection ve %66’lık bir indirimle Football Manager 2016’ya sahip olabilirsiniz.

Son paketimize ise 12$ ödeyerek Total War: ATTILA ve Company of Heroes 2: Master Collection oyunlarına sahip olabilirsiniz.

Buradan tıklayarak Humble Bundle paketlerini satın alabilirsiniz.

hummblebundlelvl

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler