div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İngiliz tanklarının PlayStation 4 çıkarması başlıyor!

- Advertisement -

Wargaming dün yaptığı açıklamada World of Tanks PlayStation4 sürümüne geniş boyutlu bir güncellemenin geldiğini belirtti. 19 Ocak’taki çıkışından bu yana geçen kısa sürede 1 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı başaran oyun, mevcut tank yelpazesine İngiliz tanklarını da ekleyerek konsoldaki tank savaşlarını iyiden iyiye kızıştıracak. Oyuncular arasında oldukça popüler olan Type-59 da kısa bir süre için PlayStation Store’da satışta.

Bu güncelleme ile birlikte World of Tanks PlayStation4 sürümüne çeşitli sınıflardan 40’tan fazla İngiliz tankı gelecek. Aralarında Crusader, Cromwell ve Conqueror gibi İngiliz tarihinin en ikonik tanklarının da bulunduğu bu yeni tank serisinin yanı sıra oyuncuları yepyeni haritalar da bekliyor. Bunlar arasında World of Tanks’in göze çarpan haritalarından “Siegfried Line,” “Fisherman’s Bay” ve “Ensk War!” bulunmakta. Ayrıca oyuncuların favorilerinden olan “Westfield” haritası hem orijinal hem de yağmurlu (Westfield Rain) versiyonlarıyla oyunculara selam çakıyor.

World of Tanks PlayStation4 sürümü tüm PlayStation hesapları için ücretsiz olup PlayStation Plus üyeliği gerektirmemekte.

World of Tanks PlayStation4 sürümü ile ilgili daha fazla bilgi ve eklenen tüm araç ve haritaların tam listesi için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edin.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler