div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

King’s Quest’in ikinci bölümü “yakında” geliyor.

- Advertisement -

28 Temmuzda PC, PS3 ve PS4’e King’s Quest’in ilk bölümü olan “A Knight to Remember” çıkmıştı ertesi gün ise Xbox 360 ve Xbox One’a çıkmıştı ve gerçekten güzeldi. İkinci bölüm ise “Rubble Without a Cause” adı altında çıkacak ve içerisinde çok fazla goblin barındıracak.

İkinci bölüm olan Rubble Without a Cause’un bir çıkış tarihi yok ancak sadece yakında çıkacak deniliyor, yani 2015’in son çeyreğinde. Biz merakla beklerken kısaca King’s Questten bahsedelim.

Unreal Engine 3 oyun motorunu kullanan King’s Quest, The Odd Gentlemen tarafından geliştirilip, Sierra Entertainment tarafından yayımlanıp, Activision Blizzard tarafından dağıtımı yapılıyor. Oyun 5 bölümden oluşuyor. Oyunun Complete Collection versiyonunda ise bir de kapanış bölümü mevcut. Oyunun amacı ise kısaca Graham adındaki kahramanımızı şövalye yapmak. Yeni King’s Quest oyunu eskisi gibi point-n-click değil ve bildiğimiz adventure oyunu. Çünkü Graham adındaki kahramanımızın kontrolünü biz alıyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler