div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Merakla beklenen System Shock 3 yolda!

- Advertisement -

İlk defa 1994 yılında piyasaya çıkan ve zamanı için çok üst düzeyde bir FPS-Adventure deneyimi sunan System Shock uzun zamandır ortalıkta yoktu. Şimdi ise serinin yeni oyunu System Shock 3 duyuruldu.

Belki çoğunuz bu seriyi System Shock 2 ile tanıdı ancak ilk oyun da bir o kadar muhteşem özelliklere sahipti. Daha önce de hatırlayacağınız gibi Night Dive Studios System Shock’un ilk oyununu, günümüze uyarlanmış haliyle bizlere sundu. 4:3 olarak 1024*768 ve 16:9 olarak 854×480 çözünürlüğü destekleyen oyuna bir de Mouselook eklendi, tabii o zamanladan miras kalan bug’lar da düzeltildi.

Geçen ay System Shock’un lisans haklarını alan Otherside Entertainment, nihayet System Shock 3’ü geliştirmekte olduklarını duyurdu. Elimizdeki bilgiler gayet kısıtlı, geri sayımın ardından neler duyurulacağına bakacağız artık.

Otherside Entertainment’ın sitesinde yayımladığı logonun yanında oyunla ilgili detayların açıklanacağı bir geri sayım var.

Daha önce Deus Ex gibi bir üvey evlada, bir ruhani takipçiye sahip olan seri bu defa kendi başına dirilme telaşında, merakla bekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler