div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Phantasy Star Online 2 artık İngilizce!

- Advertisement -

Bu aralar Free to Play oyunları için oldukça yoğun geçiyor. Bugün bu tarz oyunlar için bir adım atıldı. Modsuz olarak sadece Japonya’da oynanabilen Phantasy Star Online 2’ye İngilizce dil desteği geldi.

Oyun, uzun süredir Avrupa ve Amerika’dan ulaşılmaz durumdaydı. Ulaşsanız bile dilden pek anlamanız mümkün değildi. Tabi o dili biliyorsanız durum başka. Japonya sürümü için çıkartılan birkaç İngilizce yamalar olsa da oyunu verimli şekilde oynamak pek mümkün olmuyordu.

2012 yılından bu yana batıdaki oyuncular tarafından beklenen Phantasy Star Online 2’nin, yaz aylarında canı sıkılan ve tatilde olan oyunculara güzel vakit geçirtebileceğinden eminiz.

Ücretsiz olan Phantasy Star Online 2’yi denemek istiyorsanız sizi şuraya alalım.

Haberler

5 YORUMLAR

  1. Umarım bunu denedikten sonra yazmışsınızdır çünkü bildiğim kadarıyla “http://pso2.playpark.com/” dan ilk çıktığı sıralarda indirip kurduğumda oyunda IP BLOCK vardı. Thailand / Fİlipinler / Vietnam gibi yerler oyuna girebiliyordu sadece.

  2. Ülkelere IP Block verildiğinde sen bu oyunu indiremezsin. Avrupa sunucusu suanda açık, Vietnam, Tai, Jap, vs vs. bunlara zaten IP block gelecek. Herekz kendi sunucusunda oynamalı.

    • IP BLOCK verildiğinde sen bunu indirisin üyelik alırsın ama serverlar açılmaz yada oyun direk bölge sınırı uyarısı verir.Bazı oyunlardada dediğin gibi oluyor. ^^ Biraz inceledim 4-5 gün önce kaldırılmış IP BLOCK olayı.Daha öncekinde üyelik dahil herşeyi alıp oyunu indirmiştim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler