div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sins of a Dark Age Steam’de!

- Advertisement -

Ironclad Games bir senelik test aşamasından sonra yeni MOBA oyunu Sins of Dark Age’in final sürümünü yayınladı. Steam’den kolayca oynanabilecek bu yeni MOBA’nın içerdiği senaryo detayları ise oldukça ilgi çekici.

Sins of a Dark Age (SoDA) klasik MOBA oyunlarına göre daha çok yetişkinlere özel bir temaya sahip. Oldukça ciddi bir arka plan senaryosu da yer alan oyunda, geniş diyalog sahneleri ve görsel detayların olması bu oyunu diğer MOBA’lardan ayıran en temel özellikleri. Ayrıca SoDA looting sistemine de önem verecek. Karakteriniz için teçhizat craft edebileceğiniz eşyalar ve oyunun senaryosuna dair detayları öğrenebileceğiniz lore booklara looting sistemi sayesinde sahip olabiliyorsunuz. Oyunda dinamik bir görev sistemi yer alıyor ve verilen görevler ise daha çok oyunda yapabileceğiniz etkinlikler hakkında.

Sins of a Dark Age MOBA sistemine getirmeye çalıştığı farklı bir tema ile başarılı olabilir mi? Zaman geçtikçe bunu öğreneceğiz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler