div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sony PSA: O spreyi ağzınıza sıkmayın!

- Advertisement -

Sony’nin PlayStation Experience etkinliği bu defa San Francisco’da yapıldı, elbette katılımcılara da bir takım hediyeler sunuldu.

Sony PSA bu defa katılımcılara içinde bere, tişört, poster ve üzerinde PlayStation yazan, oldukça da sevimli gözüken küçük, şeffaf bir el temizleme spreyinin bulunduğu bir paket hediye etti. Tam da bu noktada bir şeylerin eksik düşünüldüğü ortaya çıktı ve doğal seleksiyon fırsatını bulmuşken bazı katılımcıları yoklamayı ihmal etmedi.

Boyutları itibariyle oldukça ufak tefek olan bu yoğun sprey, üzerinde yazan tüm uyarılara rağmen yanlış kullanımlara yol açmış gibi gözüküyor. Bu yüzden Sony PSA ek bir açıklama yaparak bu el temizleme spreyinin ağzınıza sıkabileceğiniz naneli bir nefes açıcı olmadığını duyurmak zorunda kaldı, şaka değil.

Destructoid’in editörlerinden Zack Furniss katılımcılardan birinin hemen önünde spreyi “denediğine” ve neticede öksürüğünü durduramadığı gibi lavaboya gidip yediği her şeyi çıkarttığına bizzat şahit olmuş.

Aman diyelim, kapağı açarken üzerinde ne yazıyor bakmayı unutmayın.

324835-IMG_20151206_163755

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler