div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Underground King ile tanışın!

- Advertisement -

Daha önceki haberimizde bahsettiğimiz gibi Valve, Greenlight’ın ışıklarını söndürürken son anda gaza basıp geçişini yapan bu oyun gerçekten güzel gözüküyor.

The Underground King, henüz bitirilmemiş bir oyun. Adından da anlaşılacağı gibi kentin sefillerine el uzattığınız, hurdalıktan otomobiller topladığınız ve onlarla sokak yarışlarında kâr ve şöhret için rekabet ettiğiniz anlatma/yarışma/yönetme üzerine kurulu bir RPG olarak karşımıza çıkıyor.

Oyunu merak mı ettiniz? Gelin izleyelim:

Bu tarz oyunları sevenlere hitap eden (bakmayın çöplükten araç yaptığınıza, inanın bir Mad Max faciası yok burada) ve büyük bir şans eseri Greenlight kepenkleri kapatırken alttan kayıp giren bu oyunun bir de Kickstarter’ı yürütülmekte.

Aman aman mükemmellikte bir oyun olmasa da bir de iyi yönünden bakın, Greenlight’tan son içeri giren oyun “Kardeş İtelemece, Anime Karakterlerini Farklı Şekillere Sokmaca, Kaka Kovalamaca” falan olabilirdi. Oyun geliştiricilerine teşekkür ediyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler