div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Stronghold Crusader 2: The Templar & The Duke çıktı

- Advertisement -

Stronghold Crusader 2: The Templar & The Duke Çıktı

Steam’e özel yeni DLC seferi şu anda %33 indirimliyken tüm mevcut oyuncular için de ücretsiz DLC harita paketi geldi.

Tapınakçı’nın kanunu çöle geliyor! Firefly Stüdyoları Stronghold Crusader 2: The Templar & The Duke’u mancınıkla Steam’e fırlatıyor. %33 indirimle çıkan bu DLC genişleme paketi yedi görev, yeni kale tasarımları ve oyuncuların geri bildirimleriyle hazırlanan daha zorlu iki YZ karakter içeriyor:

Templar
Bir zamanlar Kral Richard’ın ordusunda sıradan bir asker olan Templar Üçüncü Haçlı Seferi’yle kıdemli bir kumandan mertebesine yükseldi. Haklı davalarına kralından bile daha bağlı olan Templar’ın kutsal seferlerdeki acımasızlığı ve yanındaki askerlerin beynini yıkama yeteneği sebebiyle rütbesi yükseltildi. Askeri kariyerinin çoğunu Haçlı Seferleri’nde ayakta giden bir asker olarak sürdüren Templar kendini Tanrı’nın adaletinin müjdecisi olarak görüyor. Templar, Haçlı Lordlarının görevlerine ve bunu başarmak için yapabileceklerine dair sarsılmaz inançlarının vücut bulmuş hali.

Duke
‘İyi bir mücadele vermek’ için Fransa’dan gelen Duke, kutsal sefer zafere ulaşırsa bunda kendini de rolü olmasını umuyor. Olur da sefer başarısız olursa Duke Richard’ın seferinde hiçbir payı olmadığını iddia edip her an geri çekilebilecek durumda, ama şimdilik orada ve büyük servetini ve siyasi gücünü bu davada kullanmaya hazır. Babasından devraldığı tanrıdan gelen yönetme hakkına sahip Duke, Fransız Kraliyet Sarayı’nda doğal olarak biraz pohpohlanarak yetiştirilmiş. Lordsu fiyakasını satabilecek ve gösteriş yapabilecek kadar muhafazalı bir yerde olsa da etkili bir lider olamayacak kadar savaş alanından ya da acımasız siyasetten uzak olan Duke, şimdiki küstah tavırlarını buradayken edindi. Sonuç olarak o kendine güvenen biri gibi gözükse de aslında kendisinden pek emin değil, bu yüzden de kendini ispatlaması gerektiğini hissedip Üçüncü Haçlı Seferi’ne katıldı.

Ücretsiz Harita Paketi DLC’si
Stronghold Crusader 2 aynı zamanda Steam’de her biri çevrimiçi multiplayer ve çevrimdışı YZ karşısında çarpışma modlarında oynanabilen üç yeni haritayla güncellendi. Tight Corner’da sınırlı bölgede çok sayıda göğüs göğse çarpışma gerçekleşecek. Bu çarpışmalar muhtemelen genişleyecek ve oyuncular kendilerini bir çarpışmanın içine çekilmiş olarak bulacaklar. ‘Outposts’ oyuncuların dışında haritada dolanan ve yok edilene kadar bölgeleri kontrol eden YZ haydutlar içeriyor. ‘Mountain Climb’ ise güçlü bir merkezi bölgeyle öne çıkıyor, bu bölgeyi ele geçiren çok büyük bir avantaj elde ediyor.

- Advertisement -

Stronghold Crusader 2: The Templar & The Duke DLC’si Steam üzerinden indirimli fiyat olan 7.37 TL’den satın alınabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler