div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sürpriz! Bir Warhammer 40K oyunu daha geliyor!

- Advertisement -

Gün geçmiyor ki Warhammer Fantasy ve Warhammer 40K temalı bir oyun duyurulmasın. Bu defa konuğumuz Space Hulk: Deathwing ve muhteşem gözüküyor!

Warhammer 40K bilindiği gibi kökleri çok daha öncelere dayansa da bilgisayar oyuncularının gündemine Relic tarafından geliştirilip THQ tarafından dağıtılan Warhammer 40K: Dawn of War ile girdi. Bu muhteşem oyun o kadar sevildi ki peşinden çok sayıda ek paket “yağdı.”

THQ’nun dağılmasından sonra ise mahalle muhtarından küçük mobil geliştiricilere, Norveç devlet televizyonundan Creative Assembly’e kadar isteyen herkese Warhammer lisansı dağıtıldı Games Workshop tarafından. Bu furya o kadar abardı ki, şimdiye kadar “Of korkunç!” diyebileceğimiz bir Warhammer oyunu görmediğimiz için şanslı sayılırız. (Gerçi ilk Space Hulk öyleydi.)

Bu yazının konusu ise Space Hulk: Deathwing. Daha önce oyunun Kadebostany’nin ezgileriyle şenlenmiş bir fragmanla tanıtılan oyun, şimdiye kadar çıkan ve hiçbiri beğenilmeyen Space Hulk oyunlarının makus talihini değiştirmek istiyor, bunun için de masaüstü oyununa hiç olmadığı kadar sadık kalmış durumda. Takım bazlı bir Shooter oyunu olan ve Games Workshop’un yakın markajında Streum On Studio tarafından geliştirilen oyun co-op olarak da oynanabilecek ve oldukça iyi gözüküyor.

Space Hulk: Deathwing, bu yıl içinde PC, PS4 ve Xbox One’a çıkacak.

2880655-spacehulk_deathwing-08

- Advertisement -

2880654-spacehulk_deathwing-07

h4-noscale

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler