div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

TESO sahte oyun kodlarını önlüyor!

- Advertisement -

Son zamanlarda The Elder Scrolls Online’da, satın alınan oyunda sahte oyun kodlarının oyunculara dağıtılması gibi büyük bir sorun görülmeye başladı. Zenimax ise bu sorun ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Zenimax, öncelikle oyunculara bir e-mail yollayarak, sahte oyun kodları dağıtan yerlerden satın alınan oyunların oyuncuların hesaplarını tehlikeye attığını belirtti. Yapılan geri dönüşlere ise Zenimax, bu tür oyun kodları satın aldığı tespit edilen oyuncuların orijinal oyunu alana kadar hesaplarının askıda olacağını ve sahte kodu nereden aldılar ise tespit edilip kredi kartı şirketinin geri ödeme yapmasını sağlayacaklarını açıkladılar.

Yani siz bir TESO kodu satın alıyorsunuz ve bu sahte çıkıyor. Bunu tespit eden Zenimax hesabınızı askıya alıyor. Bu durumda ne yapacaksınız? Zenimax’a bir bildirim atacak detaylı bilgilendirme yapacaksınız. Onlarda sizin harcadığınız paranın geri ödemesini almanızı sağlayacak. Ayrıca Zenimax, bölge bölge güvenilir perakendecilerin bir listesini de yayınladı

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler