div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Witcher III’ün ilk ücretli DLC’si neredeyse hazır!

- Advertisement -

The Witcher III’ün çıktığı günden beri 6 milyondan fazla satış yaptığı malumunuz, bunda oyunun kalitesi kadar CD Projekt RED’in oyuncularla arkadaş olmayı başarması da büyük etken.

Düşünün ki bir oyun tasarlıyorsunuz ve 28 adet DLC’nin 16 adedini satın alan herkese ücretsiz olarak sunuyorsunuz, sadece desteklerinden ötürü teşekkür etmek için. Üstelik oyun üç aydan fazla bir süredir halen oynanmaya devam ediyor ve sonunu görememiş olanların sayısı da kesinlikle az değil. Üstelik oyuna daha sonra gelecek iki DLC’nin de toplam 30 saatten fazla ek içerik sağlayacağını belirtiyorsunuz. Daha ne isteyebiliriz ki?

İşte o ücretli içeriklerin ilki olan Hearts of Stone eklentisi de yolda. Ekim ayında oyunculara sunulması ve oyuna 10 saatlik ek içerik eklemesi beklenen Heart of Stone, CD Projekt RED’in PAX Prime’da belirttiği kadarıyla “Neredeyse hazır ve güzelce şekillenmeye devam etmekte.”

Anlaşıldığı kadarıyla Hearts of Stone çoğunlukla Oxenfurt’ta ve ana oyunda şahsen çok zaman geçirmediği Velen, yani No Man’s Land’de geçecek. Aşağıda görebileceğiniz promosyon banner’ında gördüğümüz ve ilk oyundan hatırlayabileceğin Shani konusunda ise yeni bir bilgi yok henüz.

5456

Haberler

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler