div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Total War: Warhammer’dan 15 dakikalık video!

- Advertisement -

Total War: Warhammer’ın videoları o kadar kısaydı ki, video açlığımızı doyuramamıştık bile. Yapımcı Creative Assembly bunu duymuş olmalı ki insanları oyun hakkında daha da heyecanlandırmak için 15 dakikalık oyun videosu paylaştı ve en nihayetinde uzun uzun sindire sindire izleyebileceğimiz bir video geldi.

Video kısaca Greenskin tarafından pusuya düşürülen, oyuncu kontrollü Dwarf güçlerinin arasında ki savaşı gösteriyor. Her ne kadar Total War serisinden alışık olsak ta böyle sahnelere, hiçbir zaman eskimeyen bir heyecanı ve atmosferi var. Atmosfer demişken oyunda aynı zamanda örümcek üstünde giden goblinlerin yer altı dünyasında ki savaşları da mevcut. Uçan ünitlerden hiç bahsetmiyorum bile zaten.

Video, inanılmaz detayları göstermenin dışında (Devin göbeğinin nasıl oynadığına dikkat edin!), bilgisayar kontrollü düşmanların nasıl bir yapay zekaya sahip olduğunu da gösteriyor. Creative Assembly’nin yapay zeka uzmanı Bickham, elinden gelenin en iyisini yapmış ve baya iyi bir iş çıkarmış olduğunu söyleyebiliriz.

Lafı daha fazla uzatmadan, videomuz;

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler