div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Uncharted Collection yeni özellikler ile geliyor

- Advertisement -

Eğer hikayeye benim gibi ilk oyundan başlayıp daha sonrasını kaçırdıysanız önünüzde kocaman bir fırsat var.

9 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak olan ve “Drake’s Fortune”, “Among Thieves” ve “Drake’s Deception” oyunlarını tek pakette birleştiren Uncharted: The Nathan Drake Collection, serinin yeni ve final oyunu gelmeden önce eski oyunları oynayıp bitirebilmek için harika bir fırsat. Aynı zamanda sadece grafiksel açıdan değil, oyunu detaylandıran bazı özellikler de duyurulmuş durumda.

Bunların ilki paketin iki yeni zorluk seviyesi ile oyunculara ulaşacak olması, bunlardan bir tanesi Explorer Mode; oyundan zorluk dediğimiz şeyi komple çıkartıyor ve oyunu tıpkı interaktif bir film gibi oynamanıza imkan veriyor. Diğeri ise Brutal Difficulty Mode; oyunu bitirediğinizde açılan ve çoğumuzun hiç bulaşmadığı Crushing Mode’un bile üzerinde bir zorluk seviyesi vaadediyor.

Ayrıca oyunların elden geçirilen çevre grafiklerine bir göz atabilmeniz için, kendi ekran görüntülerinizi alabilmeniz için Photo Mode oyuna eklenecek.

Nihayet en sonuncusu da maceranıza bir kronometre ekleyen ve görevleri geçerken kendinizi sınayabileceğiniz Speed Run Mode.

Uncharted: The Nathan Drake Collection, Ekim ayı başında PS4 için piyasada olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler