div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

uPlay’in son güncellemesi daha az sinir bozucu hale getirdi.

- Advertisement -

Birçok insan Ubisoft’un uPlay’inden gerçekten nefret ediyor, oyuncular ve oyunlar arasında gereksiz bir platform oluşturuyor ve gerçekten sinir bozucu, özellikle arada bir de Steam varken. uPlay tarafından aktive edilmiş bir oyunu Steam üzerinden açarsanız otomatik olarak uPlay’i açıp sizin tekrar oyunu seçmenizi ve başlatmanızı istiyor, gerçekten inanılmaz sinir bozucu, hele ki bilgisayarda arkada o kadar fazla çalışan program olunca aaahhhh….

Görünüşe göre Ubisoft bunu farketmiş olsa gerek ki getirdikleri son güncelleme ile uPlay’i daha az kullanışsız hale getirdiler. Artık uPlay tarafından aktive edilmiş bir oyunu Steam üzerinden ve ya kısayoldan çalıştırdığınız zaman uPlay arkada açılırken aynı zamanda oynamak istediğiniz oyunda açılmış olacak ve hiçbir şey farketmeden oyuna dalmış olacağız.

Bunun dışında yükleme ve indirme aşamalarında yükseltmeler yapıldı. Yine de bunların hepsini bir kenara bırakan en büyük güncelleme sanırım artık gerçekten Ubisoft oyunlarını rahatça açabiliyor olmamız. Mükemmel bir güncelleme değil ama yine de bir yerden başlanmalı sonuçta.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler