div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

13 Kadın futbolcu Fifa 16’dan çıkarıldı.

- Advertisement -

North America’s National Collegiate Athletic Association (Kuzey Amerika Ulusal Kolej Spor Birliği) yani kısaca NCAA, Fifa 16’da oynayacak olan 13 bayan futbolcunun, kolej spor birliğinde oynayamama riski olduğundan dolayı, EA’dan sporcuları listeden çıkarmalarını istedi. Yani kısaca açıklamak gerekirse Ulusal Kolej Sporlarında oynayabilmek Ulusal Kolej Spor Birliği, sporucların profesyonel anlaşma ve ya herhangi bir sponsor anlaşmasıyla para kazanmamış olması şartını arıyor. NCAA’ya göre oyunda bulunan 13 bayan futbolcunun gerçek hayatta kolej maçlarında oynayabilmek için, Fifa 16’dan çıkarılmaları gerekiyor.

Yüzlerce bayan futbolcu arasından 13’ü NCAA maçlarına çıkacağı ve ya çıkma ihtimali olduğu biliniyor. NCAA, EA Sports’u arayarak bu 13 bayan futbolcunun oyundan çıkarılmaları gerektiğini, aksi halde gerçek maçlarda oynayamayacaklarını bilgisini verdi.

diyen EA Sports her ne kadar bunun saçma olduğunu düşünse’de 13 bayan futbolcuyu Fifa’dan çıkardı. Çıkarılan isimler ise; Kanadalı oyuncular Kadeisha Buchanan, Jessie Fleming, Ashley Lawrence, Janine Beckie, Rebecca Quinn, Sura Yekka, Meksikalı Tanya Samarzich, Greta Espinoza, Christina Murillo, Amanda Perez, Emily Alvarado, Maria Sanchez ve İspanyol Celia Jiménez.

Fifa 16 22 Eylül’de PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler