div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warcraft filminin ilk görseli geldi!

- Advertisement -

Blizzard’ın gözbebeği Warcraft’ın sinema perdeleri için hazırlandığını artık duymayanınız kalmamıştır herhalde. Oyun filmlerinin daha önce birçok kez hezimete uğradığını gördük ama durun… Öyle kolay bir lokmadan değil, Warcraft’tan ve Blizzard’dan bahsediyoruz!

Dört gözle beklediğimiz Warcraft filmi, nihayet ilk görselini gün ışığına çıkardı. Orgrim Doomhamer, iştahla bekleyen Warcraft fanatiklerinin beynine adeta bir çekiç gibi indi. Robert Kazinsky’nin canlandıracağı karaktere şöyle bir bakın ve filmin nasıl bir şey olacağını şimdiden hayal etmeye çalışın. Her şey yolunda görünüyor mu?

Warcraft’ın görsel efektleri ve dizaynı, Star Wars gibi önemli bir seride de rol almış olan Industrial Light & Magic’in ellerinde. Filmin yönetmen koltuğunda oturan Duncan Jones’un film hakkında kafasında olan şeyse şöyle: ”Avatar ve Lord of The Rings karışımı bir film.”

2867856-orgrim

Birkaç ertelemeden sonra filmin beyaz perdeyle buluşacağı tarih olarak şu anda 10 Haziran 2016 görünüyor. Oyuncu kadrosundaysa Robert Kazinsky (Orgrim Doomhammer) ile birlikte Clancy Brown (Blackhand) ve Dominic Cooper (King Llane) gibi isimler var. Nasıl? İştahınız biraz daha kabardı mı?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler