div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warhammer 40,000: Armageddon – Da Orks geliyor!

- Advertisement -

Warhammer 40,000: Armageddon – Da Orks PC ve iPad için yola çıktı!

Warhammer 40,000: Armageddon Warhammer 40,000 oyuncularını şimdiden heyecanlandırdı. “Wargame” dediğimiz olayı tamamen kapsadığını Steam’den aldığı %80’lik olumlu oy ile kanıtlayan strateji oyunu hakkında detaylar geldi.

Warhammer 40,000: Armageddon – Da Orks Armageddon serisinin ikinci oyunu olarak çıkacak. Ghazghkull Thraka önderliğinde Orkları yöneteceğimiz strateji-savaş oyununda, Mad Dok Grotsnik ve diğer as karakterlerin, İmparatorluk güçlerine, Armageddon Steel Lejyonu’na ve Uzay Kuvvetleri’ne karşı olduğu bölümler bulunmakta.

3 farklı aksiyonda 18 senaryonun bulunduğu savaş boyunca, oyuncular yüzlerce birlikler ile avantajı nasıl ele geçireceklerini öğrenecekler. Warbosses, Nobz, Warbikerz, Trukks, Deff Dreads, Hordes of Boyz ve daha fazlaları oyuncuların silahları olmak için hazırlar. Savaş sever oyuncular, aksiyondan aksiyona atlarken bir yandan da ekipmanlarını ve silahlarını yükselterek zafere ulaşabilecekler!

Oyuncular Armageddon Prime’ın kayıp adalarında, İmparatorluk Bölüklerini ormanlarında parçalaya parçalaya ierleyerek İmparatorluk Güçleri’ni yıkacaklar. Bir hatanın tüm savaşı değiştireceği ve yenilgiye yol açabileceği oyunda, bir Ork olarak “Başar yada Öl!” felsefesi olarak ilerlemelisiniz.

Geliştiriciler, Warhammer 40,000: Armageddon serisinin yeni oyununu kutlayalım diye, oyunun Steam’de %50’lik bir indirimle geleceğini açıkladılar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler