div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WildStar F2P Oluyor!

- Advertisement -

F2P sektörünün abonelik sistemini kullanan oyunlara baskısı giderek daha da büyüyor. Bu yolda adına, bütçesine veya yapımcı ekibine güvenerek abonelik sistemini kullanan pek çok oyun en sonunda F2P sektörünün baskısına dayanamayarak iş modelini bu sektöre uydurdu.

Bu halkanın son kurbanı ise WildStar oldu. Daha önce WildStar’ın F2P olacağına dair pek çok dedikodu ortaya atılmıştı zaten. Tabi herkes bunların dedikodu olduğunu bilmesine rağmen bir yandan WildStar’ın bir gün F2P olacağına dair haber geleceğini de oyuncuların büyük çoğunluğu biliyordu. Tek bilinmeyen şey WildStar’ın bu konuda daha ne kadar inat edeceğiydi. En sonunda beklenen haber geldi. Carbine Studios sonunda oyunun ücretsiz oyun modeline geçeceğini açıkladı. Yalnız oyun The Elder Scrolls Online veya Guild Wars 2 gibi bir kere satın aldıktan sonra istediğin gibi oynamak yerine, tamamen ücretsiz modele geçeceğini duyurması da oyuncu kalitesini düşürür mü sorularını akıllara getirmedi değil.

Yapımcılar oyunun her türlü içeriğinin bu oyun modelinde de oyunculara açık olduğunu ve F2P sistemine bu sonbaharda geçeceklerini belirttiler.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler