div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Red Dead oyunu için hazır mıyız?

- Advertisement -

Elbette Rockstar’ın bunca ipucunun ardından “şaka yaptık” diyeceğini düşünmüyoruz.

Çıktığında “Vahşi Batı GTA’sı” yaftası yapıştırılan, hemen ardından da hayatımız boyunca unutamayacağımız bir oyun deneyimi sunan Red Dead Redemption’ın piyasaya çıkmasının üzerinden hayli zaman geçti. Rockstar bu dönem içinde oyunun devamı konusunda ağzını sıkı tutmayı başarırken, oyunun herhangi bir Remastered sürümü de geliştirilmedi. Bu arada bazı hareketlenmeler de olmadı değil, serinin ilk oyunu Red Dead Revolver’ın PS4 için duyurulması gibi.

Her ne kadar Xbox One oyuncuları geriye uyumluluk sayesinde oyunu yeni konsollarında oynayabiliyor olsalar da Red Dead serisinin yeni oyununa yönelik beklentiler artık Rockstar’ın bile erteleyemeyeceği bir noktaya ulaşmış gibi gözüküyor.

Nihayet dün “Red Dead kırmızısı” bir tema ile karşımıza çıkan Rockstar’ın sosyal medya hesapları, bugün de Red Dead serisine ait olduğu çok net olan bir concept art ile boy gösterdi.

Elbette söylentiler türlü türlü; elimize geçecek şeyin alt tarafı Red Dead Redemption’ın Remastered versiyonu olacağından tutun da Red Dead Redemption 2’den ilk minik detayları gördüğümüze kadar pek çok söylenti yayılmış durumda.

- Advertisement -

Biz kısa süre içinde Red Dead Redemption 2’nin duyurulacağı görüşündeyiz, bakalım elimize ne geçecek?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler