div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HotS’un yeni kahramanı IEM 2017’de tanıtıldı!

- Advertisement -

Blizzard bugün yaptığı açıklamada HotS’a gelen yeniliklerden bahsetti. Bu yeniliklerden en dikkat çekici olanı ise oyuna Starcraft II oynayanların hemen tanıyacağı yeni bir hero geliyor olması.

Mevcut herolardan oldukça farklı gözüken bu yeni arkadaşımız, Heroes of the Storm’un Ranged Specialist tarzındaki karakterleri arasındaki yerini çok yakında alacak.


Yeni Hero: Probius

Genel Bakış
Aktive edildiğinden beri, Probius her zaman kendini geliştirmek istedi. Küçük olmasına rağmen Aiur’un yeniden ele geçirilmesinde büyük rol aldı. Probe’ların en cesuru olan Probius, Nexus’daki varoluş amacını yerine getirmek için oldukça istekli.

Trait

Warp In Pylon
– Warp in Pylon, heronuzu çevreleyen alanda bir enerji akımı yaratır ve bu bölgedeki rakip oyuncuları görmenizi sağlar. Probius karakterinin mana regeneration özelliği yok fakat yerleştirmiş olduğu Pylon’ların alanında durduğu müddette tüm manasını çok kısa sürede doldurabilir.
– Aynı anda yanlızca iki Pylon dikilebilir.

Temel Yetenekler

- Advertisement -

Worker Rush (Z)
– Bu yetenek kullanıldığında Probius 5 saniyeliğine %50 hız kazanır. Herhangi bir hasar aldığı takdirde bu yetenek sona erer.
– Pasif: Probius uçarak %10 daha hızlı hareket eder. (Tüm herolardan %10 daha hızlı)
Disruption Pulse (Q)
– Yeteneğin kullanıldığı yöne doğru bir enerji patlaması gönderir ve içinden geçtiği tüm düşmanlara 150 hasar verir. Warp Rift yeteneğinin oluşturduğu alanın ortasına değdiğinde Warp Rift’in patlamasını sağlar ve ekstra hasar verir.
Warp Rift (W)
– Kullanılan bölgede 9 saniyeliğine bir alan oluşturur ve bu alan 1.25 saniye içerisinde aktif olur. Aktif olduğunda bu alanın yakınında olan tüm düşmanlar %20 yavaşlar.
– Aktif Warp Rift alanlarına Disruption Pulse (Q) yeteneği kullanılır ise alan patlar ve yakındaki düşmanlara 261 hasar verir.
Photo Cannon (E)
-11 saniyeliğine proton topları yerleştirir ve bu toplar her saniyede 95 hasar verir.
– Dikilmiş olan Pylon’ların güç alanında kullanılması gerekir. Eğer önceden dikilmiş bir Pylon yok ise hemen deaktif olur.

Heroic Yetenekler

Pylon Overcharge (R)
– 10 saniyeliğine Pylon’ların güç alanını genişletir ve düşmanlara saniyede 110 hasar vermesini sağlar.
– Pasif: Pylonlar maksimum canlarının %50’sine eşit olarak kalıcı kalkan kazanır.

Null Gate (R)
-Hedef alınan alana 4 saniye süren negatif enerji bariyeri oluşturur. Bariyere dokunan düşmanlar saniyede 64 hasar alır ve bariyere dokundukları süreçte %80 yavaşlarlar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler