div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Little Hope 30 Ekim 2020’de çıkıyor

- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

Man of Medan oyununun geliştiricisi Supermassive Games’in The Dark Pictures Anthology serisinin yeni oyunu Little Hope, 30 Ekim 2020’de çıkıyor. Little Hope tek kişilik veya 2-5 kişi çok oyunculu oynanabilen bir gerilim ve korku oyunu.

- Advertisement -

Oyun, terk edilmiş Little Hope kasabasında gizemli bir sis yüzünden sıkışıp kalan dört üniversite öğrencisi ve bir profesörü konu alıyor. Kasabadan bir kaçış yolu ararken gölgelerden kasabanın karanlık ve uğursuz geçmişine ait vizyonlar bu gruba dadanır. Hayatta kalmak içinse karanlık güçler ruhlarını cehenneme sürükleyip götürmeden önce bu karanlık varlıkların arkasında gizemi çözmeliler.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Standart, Limited ve Collector’s Edition olarak üç ayrı şekilde satışa çıkacak. Oyunu erken siparişle alanlar ise bir sürpriz yer alacak.

  • Limited Edition paketi Little Hope & Man of Medan oyunlarını, Bez Dark Pictures bayrağı, iki harita pimi ve dört slotlu bir çelik kılıf içeriyor.
  • Collecter’s Edition paketi Little Hope oyununu, Bez Dark Pictures bayrağı, iki harita pimi ve dört slotlu bir çelik kılıf ve Mary’nin kuklasını (Mary’s 1692 poppet) içeriyor.
  • Erken siparişe özel The Curator’s Cut içeriğine erken erişim imkanı. (teatral kesime ek olarak yeni sahneler, seçimler ve sonuçları olan farklı oynanabilir karakterler) 

     

    Mary’nin kuklası (Mary’s 1692 poppet)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler