div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Recontact: İstanbul, iOS’ta yayınlandı!

- Advertisement -

Eğer akıllı telefonlarınızda oyun oynamayı seviyorsanız ve bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız, Recontact İstanbul size sıradışı bir video-bulmaca deneyimi sunuyor.

Yönetmen ve video sanatçısı Eray Dinç’in video ve mobil oyunu bir arada harmanladığı Recontact İstanbul’da, oyun için çekilmiş güvenlik kameraları vasıtasıyla figürasyonlardan oluşan ve eşkali verilen şüphelileri tespit etmeye çalıştığımız son derece yenilikçi ve dikkat gerektiren bu oyun App Store’da satışa sunuldu.

Geliştiriciliğini Can Aksoy’un yaptığı, müziklerini Umut Saruhan Özgüler’in hazırladığı ve yapımclığını Simay Dinç’in üstlendiği Recontact:İstanbul, dikkatinizi ve sabrınızı test etmek için birbirinden farklı bölümleri bünyesinde barındırıyor.

İstanbul’un en popüler sokaklarında ve meydanlarında kalabalığa ve zorlaşan şartlara karşı mücadele verdiğiniz oyunda, daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir bulmaca keyfi sizleri bekliyor.

İlki İstanbul’da çekilen Recontact, zamanla dünyanın diğer önemli şehirlerinde polisiye-bulmaca deneyimi için mobil-oyun tutkunlarının karşısında olacak.’’

https://appsto.re/tr/PH4P7.i
http://recontactgame.com

Basın bülteninden derlenmiştir

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Ne kadar oyunun Türk biri tarafından yapılmış olması gurur okşasa da bu oyunun “son derece yenilikçi” olduğunu yazmak Steam’ deki Her Story oyununun çıkmasından sonra biraz ironik

    • Her Story ile aynı hafta çıkmış bir oyundan bahsediyoruz. İkincisi Her Story asla video mantığını oyuna dahil etmiş bir oyun değil. Cümleler içindeki kelimeleri bir araya getirerek sonuca ulaşma oyunu Her Story. Kadının oradaki oyunculuğu olsa da olmasa da kelimelerden sonuca ulaşabiliyorsunuz. Recontact ise videoyu doğrudan oyuna dahil etmiş yenilikçi bir yaklaşım. Oynamadan yorum yazıyorsunuz. Ne de olsa ”Türk biri” yorumlamış. ”Son derece yenilikçi” bir yorum bile değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler