div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Aion ve Lineage II Steam’e geliyor!

- Advertisement -

NCSoft hiç şüphesiz şu an free-to-play MMORPG sektörünün en önemli firmalarından biri. Şöyle firamnın yayıncılığını yaptığı oyunlara baktığımız zaman MMORPG sektörü için oldukça önemli isimler ile karşılaşıyoruz. Her iki Guild War oyunu, WildStar, Lineage efsanesi, AION(Her ne kadar Avrupa bölgesi dağıtım hakları Gameforge’a verilmiş olsa da) ve merakla beklediğimiz Blade & Soul NCSoft’un sektör içerisinde ne konumda olduğunu gösterecektir.

Firmanın köklü iki oyunu olan Aion ve Lineage II adına sevindirici bir haber var şimdi. Çıkan haberlere göre bu iki oyun bu sonbahar içerisinde bir tarihte Steam’e gelecek. Zaten milyonlarca oyuncusu bulunan bu oyunların Steam çıkışı ile beraber bu oyuncu sayısında ciddi bir artış bekleniyor. Yavaş yavaş Steam’in de free-to-play piyasasında tekelleşme yoluna gittiği de gözden kaçmıyor elbette.

Bu arada Lineage II’nin geçtiğimiz Nisan ayında 11. yılını kutladığını ve AION’un Eylül ayında hem oyun içi hem de sosyal medya üzerinden çeşitli etkinlikler ile altıncı yılını kutladığını belirteyim.

hellfire_1024X768

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler