div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Combat’a yeni güncelleme geliyor!

- Advertisement -

Gerçek zamanlı strateji deneyimi sunan bir yapım olan Call of Combat halihazırda alfa testlerini gerçekleştiriyor. İlk kez 2002 yılında ortaya çıkan Call of Combat, KAVA Game Studio isimli yapımcı firma tarafından 13 sene sonra tekrar canlandırılmış. Oyun ikinci dünya savaşı sırasında geçiyor ve Company of Heroes benzeri oynanışı ile dikkat çekiyor.

Oyuna bu hafta gelecek yeni güncelleme ile iki önemli yenilik Call of Combat’ın alfa sürümüne eklenecek. Bunlardan ilki yeni bir harita olan Jardin haritasının oyuna gelmesi. Test versiyonlarından başarı ile geçen haritanın oynanışın kalitesini artıracağına inanılıyor. İkinci haber ise Reinforcement ve Respawn modlarının güncellenerek saha iyi bir skor ve zapt etme sisteminin oyuna monte edilmesi sağlanacak. Ayrıca yeni oyuncular Reinfocement modunu oynayarak bazı ödüller kazanabilecek. Oyunun internet sitesine girerek, Mac, Linux veya Windows için test versiyonlarına katılabilirsiniz.

86736836

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler