div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Angel Stone ilk büyük güncellemesini yayınladı!

- Advertisement -

Mobil RPG yayıncısı FINCON’un oyunu Angel Stone bugüne kadar beş milyondan fazla kez indirildi. FINCON dün itibariyle Angel Stone’un ilk büyük güncellemesini yayınladı. 1.1.0 güncellemesi iOS, Android ve Facebook üzerinden oynanabilen PC versiyonu için yayınlandı. Güncelleme basit şekilde yeni legendary eşyalar, yeni raidler ve prestij sistemini getiriyor. Ancak biz yine de biraz daha detaylandıralım.

Güncelleme ile birlikte oyuna gelen Demon Raidler sayesinde oyuncular yepyeni legendary seviyesinde crafting eşyaları ve Angel Stonelar kazanıyor. Elbette bu yeni eşyalar sayesinde yeni legendary eşyalar oluşturma ve sahip olma imkanına da sahip olacaksınız. Her bir sınıf için üçer yeni Angel Stone taşının da oyuna eklendiği belirtildi.Ayrıca Prestige sistemi sayesinde oyuncular seviye sınırı olan 60’a ulaşsalar dahi kahramanların güçlerini artırmasına olanak sağlayacak bir yenilik olarak geldi.Bunun dışında arayüzde geliştirmeler ve yeteneklerinizi daha iyi yönetmenizi sağlayacak bir içerik oyuna eklendi.

image24

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler