div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kıyamet Savaşçıları Beta 2.0 sürümüne geçti

- Advertisement -

Kıyamet Savaşçıları Beta 2.0 sürümü ile birlikte sadece en cesur savaşçıların katılabileceği adrenalin dolu yeni bir harita gelirken yaklaşan Büyük Gala ile oyunculara birbirinden değerli ödüller dağıtılacak.

37Games tarafından Türk oyuncular için özel geliştirilen ve ilk beta yayınının birinci haftasında 210 binden fazla oyuncunun kayıt olduğu web tabanlı F2P RPG türü Kıyamet Savaşçıları oyunu 14 Ağustos Cuma günü Beta 2.0 sürümüne geçti. Yeni güncelleme ile bir çok detaylı optimizasyon ile birlikte oyuncuların keşfetmeye devam edeceği dünyada da bir çok yenilik yer alıyor.

Yeni PvP haritası
Güncelleme ile gelen PvP Fildişi Vadisi haritası, şeytani yaratıkların sürekli oyuncuların peşinde olduğu ve en cesur maceracılara hitap eden bir harita olarak öne çıkıyor. Oyuncuların karşılaştıkları diğer oyuncuları da öldürebileceği Fildişi Vadisi yalnızca seviyesi 330’un üzerinde olan kullanıcılara açık bir harita. Kıyamet Savaşçıları oyunun şu ana kadarki en tehlikeli bölgesinde Lapis taşı denilen çok değerli ganimetler de oyun severleri bekliyor.

Lapis Taşı
Yeni güncelleme ile oyuncular kutsal setler için önemli bileşenler içerisinde yer alan Lapis’leri de artırabilecek. Kutsal güçlerini Tanrı’dan aldığına inanılan Ares, Nereus, Athena, Zeus ve diğer gizemli setler her türlü kötülüğe meydan okuyabilecek güçte. Lapis yalnızca Fildişi Vadisi’nde değil, VIP zindanlarında da bulunabiliyor.

İsim Değiştirme Kartı
Kıyamet Savaşçıları’nı belli bir süre oynadıktan sonra karakterinizi ilk oluşturduğunuzda onun için seçtiğiniz isimden pişmanlık duymadığınızdan ya da daha karizmatik bir isim seçmek istemediğinizden emin misiniz? Güncelleme ile gelen İsim değiştirme kartlarını mağazadan satın alan oyuncular diledikleri yeni bir ismi karakterleri için belirleyebiliyor. İsim değişikliği yapılsa da o oyuncuların karakterleri ile ilgili tüm kayıtlar ve veriler de aynı şekilde korunuyor.

Büyük Gala yaklaşıyor
Puan Şöleni: Belli bir puan kazanmış olan oyuncular bu Gala’da devasa hediyelerin sahibi olabilir. Bu oyuncular Altın Sandığı ve Özel EXP ilaçlarının sahibi olabileceği gibi karakterlerinin özelliklerine “I Love Turkıyamet Savaşçıları” sözünü de kalıcı şekilde ekleyebilecek.

Ödüller kazanmak için yükleme yap: Oyuncular, oldukça düşük bir ödeme yaparak büyük hediye paketinin sahibi oluyor: Bakır, ATK Parşömeni, Büyük CP Takviyesi, Büyük BP Takviyesi! Gala kapsamında Sınırlı Aksesuar Takası, Maytap Festivali ve Ganimet etkinlikleri de yapılacak.

- Advertisement -

Etkinlikleri le ilgili daha fazla bilgi için: http://play.37.com/ks/?cid=87&scid=jib812

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

1 Yorum

  1. oynadım pişmanım oyun para üzerine kurulu her şeyde yükleme yapmanızı istiyor
    başta eğlenceli gelebiliyor fakat ileri seviyelerde oyuna para yatırmadan hiçbirşey sahibi olamıyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler