div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nebula Online 2016’da geliyor!

- Advertisement -

Nebula Online geleneksel oynanışa sahip olacak olan bir bilim kurgu MMORPG oyunu olma yolunda ilerliyor. Yapımcı ekibin açıklamalarına göre oyun platformlar arası oynama imkanı sunacak. Windows, Mac, Linux, iOS, Android ve Windows Phone’dan erişilebilecek olan oyun, 2015 sonbaharında alfa testlerini gerçekleştirecek. Greenlit kampanyasından yeşil ışık alan oyun, 2016’nın ilk çeyreğinde beta testlerini yapacak ve 2016’nın ikinci çeyreğinde piyasada ki yerini alacak. Peki Nebula Online oyunculara neler sunacak? Kısaca bundan da bahsedelim.

Oyuncular Nebula Online’da ırkını seçebilecek, gemilerini geliştirebilecek, bir meslek seçebilecek, uzay derinliklerinde servet aramak için yollara düşecekler. Böylece kendi imparatorluklarının gücüne güç katabilecekler. Eğer bir gezgin hayatı yaşamak istiyorsanız ise korsan veya paralı asker filonuzla oradan oraya savaşlara katılabileceksiniz. Üç farklı ırkın yer alacağı oyunda açık dünya PvP sistemi, oyuncuların yönlendirebileceği bir serbest ekonomi ve yapımcıların iddiasına göre aynısından iki tanesini bile görmenizi engelleyecek çeşitlilikte bir gemi geliştirme sistemi yer alacak.

photo-1024x768

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler