div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MADFINGER’dan yeni mobil shooter oyunu, UNKILLED

- Advertisement -

Olay, zombi salgının merkezi olan New York City’de geçiyor. Anti-Zombi ekibi olan WOLFPACK’in görevi, zombi salgını kitlesel olmadan önce, zombileri bulup, tespit edip, öldürmek. WOLFPACK’in üyesi olan Joe ile oyuna başlıyoruz.

“Önceki oyunlarımızdan esinlenerek, oyuncularımıza mükemmel bir shooter oyunu daha vermek istedik. Öyel ki bu mobil oyunu, konsolda oynamış gibi olacaksınız.” Diyen UNKILLED Proje Lideri Pavel Cizek, devam etti. “Kitlesel bir geri besleme (feedback), bize tam olarak bu oyuna odaklanmamıza yardımcı oldu ve oyuncularımızın beklentisini karşılamaya çalıştık.

UNKILLED, MFG kontrol şemasıyla yönetilen bir First-Person-Shooter oyunudur. Otomatik ateş etme sistemi sayesinde oyuncular aksiyona daha fazla odaklanabiliyor. Buna ek olarak, oyun çoklu gamepadleri destekliyor.

EN_2560x1600_scr_01_Welcome_line

Ses kalitesinin yüksek olması dışında, grafik olarak yüksek çözünürlüklü, yumuşak gölge efekti, parçacık efekti, sayısız yapı, yansıyan yüzeyler ve sinematik his veren post processing sağlıyor.

Oyun 100’den fazla görevden oluşmakla birlikte farklı ve sayısız silah seçeneği ile bosslar tarafında desteklenen düşmanları alt ederken, oyuncumuza görevleri tamamlayabilmesi için dostları yardım ediyor.

Hikaye görevleri dışında yan görevleri tamamlayıp malzeme kazanabilir ve kazanılan malzemeler ile yeni cihazlar, silahlar ve geliştirmeler alınabilir. Aynı prensibe dayalı olarak özel zamanlanmış görevler mevcut ve bu görevler üç aşamadan oluşacaktır.

- Advertisement -

Kullanılabilir aletler arasında en eğlenceli olanı ise, hedefini asla ıskalamayan güdümlü roket var ki buda oyunda ki görsellerin ne kadar iyi olduğunu görüdüğümüz anlardan biri. Adrenaline, zombileri yavaşlatıp bize headshot vurmak için daha fazla tanıyor ki buda ayrıca eğlencelidir. Sık aralıklarla yenilenen hazine sandıklarının içindne değerli malzemeler dışında tek kullanımlık silah ve ya geçici etkisi olan özel cihazlar çıkabiliyor.

EN_2560x1600_scr_01_highway_line

2009 Yılında kurulan MADFINGER Games üst konumunu korumakla birlikte 70 adet çalışanına ev sahipliği yapıyor ve oyunları 100 milyondan fazla oyuncu tarafından indiriliyor. Mobil oyunlarının dışında MADFINGER Games son zamanlarda oyun sektöründe ki şirketlerle ortak olarak çalışmaya da başladı ve çıkardıkları oyunlar ödüller kazandı.

EN_2560x1600_scr_01_city_A_line

EN_2560x1600_scr_01_timesquare_line

EN_2560x1600_scr_01_Tutorial_line

EN_2560x1600_scr_01_weapons_line

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler