div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

OMD! Unchained 2.5 güncellemesinin detayları açıklandı!

- Advertisement -

MOBA yapısına yakın ancak tam olarak MOBA diyemeyeceğimiz bir oyun olan Orcs Must Die! Unchained yeni güncellemesine doğru ilerliyor. Yeni 2.5 güncellemesinin merak edilen ayrıntıları sonunda açıklandı. Ayrıca beş dakikalık bir video da sunuldu.

Öncelikle oyuna Zoey isimli yeni bir kahramanın geldiğini söylemeliyim. Ustalaşması zor; ancak başarıldığında son derece tehlikeli bir karakter haline bürünebilecek olan Zoey oyunda bolca tercih edilebilecek karakterlerden olabilir. Bir diğer yenilik ise oyunda minyonlarmızın geliştirilebildiği ve spawn olduğu Warcamplar artık Minion Prtal olarak adlandırılacak. Cliffside Clash haritası artık varsıylan PvE haritası olacak; ancak yine özelleştime ekranından istediğiniz haritada oynayabileceksiniz. Ayrıca yeni bir iletişim sistemi de güncelleme ile gelecek yenilikler arasında.

En önemli değişiklikler yukarıda bahsettiklerim olsalar da oyuna yeni dengelemeler, bug düzeltmeleri vb. pek çok içerik de eklenecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler