div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars: Uprising 10 Eylül’de geliyor!

- Advertisement -

Star Wars: Battlefront’u büyük bir iştah ile bekliyor olabiliriz. Oyunu oynamak için gün saydığımızı söyleyebilirim. ancak Star Wars markası hiçbir zaman boş durmuyor ve ünlü bilim kurgu serisinin yeni bir mobil oyununu yakında piyasada göreceğiz.

Kabam Games isimli yapımcı firma tarafından hazırlanan mobil aksiyon/RPG temalı oyun Star Wars: Uprising’in 10 Eylül tarihinde yayınlanacağı açıklandı. Oyunda son derece çeşitli yetenek türlerine sahip karakterler oluşturabilecek ve bu karakterleri görünüm bakımından Star Wars temasına uygun olarak istediğimiz gibi değiştirebileceğiz. Oyuncular senayo olarak ise Star Wars: Upsrising’de, Star Wars Episode VI: Return of Jedi ve Star Wars: The Force Awakens arasındaki bir zaman aralığını oynayacaklar. Oyuncular büyük savaşlara katılacaklar ve oyun içi pek çok içerik elde edebilecekler. Bu içerikler çeşitli eşyalar, mürettebat birimleri ve pek çok farklı oyun içeriğini içerecek. Tüm bunların yanı sıra bulunduğumuz uzay sektörünün sırlarını keşfedebilecek, kartellere katılarak diğer oyuncular ile ittifak kurabilecek ve co-op oyun tak

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler