div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oyun dünyasındaki yeni partneriniz: Lenovo Y900!

- Advertisement -

Lenovo Y900, 64 GB belleği, tek tuşla overclock yapılabilen Intel® Core™ i7 işlemcisi ve anında performansını artıran turbo boost özelliğiyle oyun dünyasında girdiğiniz her mücadeleden zaferle ayrılın.

Dünyanın lider PC üreticisi Lenovo’nun yüksek performans odaklı Y Serisi’nden son şampiyonu Y900, oyun severlerin mutlaka sahip olmak isteyecekleri bir oyun bilgisayarı. Intel® Core™ i7 işlemcisi, 64 GB belleği, 256 GB SSD ve 1 TB HDD depolama çözümleri ile Lenovo Y900 oyun tutkunlarına üstün bir performans sunarken çift yuvalı yapısıyla ihtiyacınıza göre geliştirilebiliyor. Tek tuşla turbo boost özelliği ile işlemciyi overclock ederek anında performansı artırabilme olanağı sağlayan bu güçlü bilgisayar sayesinde tüm rakiplerinize sonuna dek meydan okuyabilir, zaferden zafere koşabilirsiniz.

1481620411_lenovo_y900_g__rsel

Lenovo Y900, Dolby® Home Theater™ sertifikalı JBL® hoparlör ve derin bas hoparlör desteği ile kullanıcılarına çok yönlü bir ses deneyimi yaşatırken, en net ve berrak seslerle oyun keyfinizi artırıyor. Üstelik optimize edilmiş metal fanlı çift soğutma sistemi sayesinde sessiz ve daha serin bir oyun deneyimi sizleri bekliyor. Lenovo Y900’ün deri hissi veren tuşlara sahip siyah üzerine renkli alttan aydınlatmalı mekanik klavyesi, değiştirilebilir WASD tuşları ve özelleştirilebilir çok renkli aydınlatma ayarları, karanlıkta bile oyunları konforlu bir şekilde oynayabilmenize olanak tanıyor.

1481620412_lenovo_y900_g__rsel3

Windows 10 Home ile donatılmış, NVIDIA GTX 980 8GB DDR5 256BİT DX12 ekran kartı, 17,3 inç Full HD ekranı ve yansıma önleyici Düz Geçiş teknolojisi sayesinde gerçek canlı renk deneyimi sunuyor.180°’ye varan geniş izleme açısı bulunan Lenovo Y900 dizüstü ile en zorlu mücadelelerden zaferle ayrılacaksınız.

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler