div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Güçlü oyun bilgisayarı Acer Predator G3 ile yeni dünyalar fethetmeye hazır mısınız?

- Advertisement -

Türkiye’de satışı başlayan Acer Predator G3 dünya çapındaki oyuncular için tasarlanmıştır. Yeni zırhlı tasarımı, IceTunnel soğutma sistemi ve en modern işlemci ve grafikler Predator G3’ü sizi her savaş meydanında koruyan aşılmaz bir kale haline getirir. Bu olağanüstü oyun deneyiminin keyfini hem görsel hem de işitsel olarak çıkarın ve aynı zamanda zaferler hep sizin olsun!

-Zırhlı tasarımı düşmanların gözünü korkutan bir görünüme sahiptir

-IceTunnel termal sistemi son hızdayken bile bu canavarı soğutabilir

-En yeni Intel işlemciler ve NVIDIA grafikler ile güç sizde!

-4K2K çözünürlük savaş meydanındaki tüm detayları sunar

-SoundBlaster Cinema 2 farklı durumlar için çeşitli modlar sağlarken, EAX 5.0 dolaylı ses efektleri sunar.

Oyunculara öncü teknolojilerle yeni dünyaları fethetme gücü veren Acer’ın Predator serisi oyun ürünleri, her zaman en iyi teknolojiyi talep eden ciddi oyuncular için ne performanstan ne de tasarımdan ödün vermeyen bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır. Türkiye’de satışı başlayan Acer Predator G3 , usta bir oyuncu olma yolunda ilerleyenler için ince ayar ve yükseltme için hazır güçlü bir platform sunar. Kolay erişilebilir kasa tasarımı ve 6. Nesil Intel Core işlemcilerle günümüzün en zorlu oyunlarının mutlak galibi sizi olacaksınız! Dahili kulaklık yuvası ve cihazın ön tarafındaki kolay takıp çıkarılabilen genişleme yuvası gibi pek çok ayrıntı oyunculara özel tasarlandı. Büyük oyun arşivlerinizi kolayca yönetebilirsiniz. Creative Sound Blaster Cinema 2, oyunlarınızın ses algısını özelleştirmenize izin vererek görsel deneyimin yanında kusursuz bir ses deneyimi yaşatır. EAX 5.0 ve 5.1 kanallı ses desteğiyle güçlü bir ses sistemidir.

- Advertisement -

Predator G3’ü yükselterek bir oyun canavarı ortaya çıkarabilirsiniz. 64 GB DDR4 RAM, 12 TB HDD depolama ve 512 GB SSD depolamaya kadar farklı özelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Daha fazla genişletebilirlik için SD kart okuyucu ve fazlasıyla USB 3.0 bağlantı noktası da bulunmaktadır. Fetih için hazırlanın. Komut avantajıyla galaksiler arası oyunlarda en önde savaşın.

2

Benzersiz Tasarım

Zırhlı tasarımı Predator G3’ü bir bilgisayardan çok aşılmaz, durdurulamaz bir savaş makinesi haline getirir. Güvenilirliği ve dayanıklılığı vurgulamak için tüm tasarımında zırh teması kullanılmıştır.
Bu aşılmaz ve durdurulamaz savaş makinesi, savaş meydanındaki güçlü ortağınız olacak.İyileştirilmiş IceTunnel termal tasarımı soğutma etkisini geliştirirken, Predator G3’ün iyi performans sergilemesini sağlar ve aşırı ısınmasını önler. Arkada güçlü bir fan ile IceTunnel termal sistemi havanın makinenin sol yanından içeri girmesini ve içerideki ısının bilgisayarın arkasından verimli bir şekilde dışarı çıkmasını sağlar.

Özel kulaklık yuvası oyuncuların kulaklıklarını geçici bir süre yerleştirmeleri için akılı bir çözüm sunar. Oyuncular kulaklıkları genel olarak oyun ortamında sarmal bir deneyim yaşamak ve takım arkadaşlarıyla sürekli işbirliği halinde kalmak için takarlar. Predator oyunculara kulaklıklarını makinenin üzerine asabilmelerine izin veren kullanışlı bir yuva sağlar.
Oyuncuların verileri hızla ve kolayca taşımaları / değiştirmeleri için Easy-Swap genişletme yuvası mevcuttur. Oyuncular aynı zamanda güvenlik için önemli verilerini kilitleyebilirler. Easy-Swap genişletme yuvası oyuncuların verilerini hızla ve kolayca taşımalarına / değiştirmelerine izin verirken, aynı zamanda kullanıcının sabit diskini güvenlik için kilitleyebileceği bir çözüm sunar. 3 TB’a kadar sabit disk desteğiyle toplam 12 TB depolama alanına sahiptir.

3

Acer Predator G3, eşsiz bir giriş/çıkış bağlantı noktası yerleşimine sahiptir. Tüm gerekli bağlantı noktaları mevcuttur ve sağ tarafa yerleştirilmeleri oyun oynamayı kolaylaştırmıştır. Ses jakı, USB 3.0 bağlantı noktaları ve SD kart yuvası gibi sık kullanılan giriş/çıkış bağlantı noktaları ön tarafa yerleştirilmiştir. Arka tarafta ise, tüm giriş/çıkış bağlantı noktaları kategorilerine göre yerleştirilmiştir. İhtiyacınız olan bağlantı noktalarını kolaylıkla bulabilirsiniz.

ÇARPICI SESLER VE GÖRSELLER

4K2K çözünürlük bir savaşta kazanmak için ihtiyacınız olan tüm detayları gösterir ve hiçbir detayı kaçırmazsınız.
Creative SoundBlaster Cinema 2 & EAX 5.0 & 5.1 kanal ses desteği oyunculara gerçekten savaş meydanındalarmış gibi olağanüstü ses efektleri sağlar. SoundBlaster Cinema 2 gerçek savaş meydanı seslerini garanti eder! SBX Pro Studio teknolojisi yeni bir seviyede sarmal sesler sunar. Gerçekçi surround ses ve oyun ortamında belirli sesleri net bir şekilde duyabilme yeteneği SBX Pro Studio’nun genel olarak oyun, film veya müzik deneyimini iyileştiren özelliklerinden yalnızca birkaçıdır. Ayrıca, özel ses ayarları için yeni kullanıcı arayüzü ve görsel ses kontrol arayüzüne de sahiptir.

4

ŞAŞIRTICI GÜÇ

En yeni Intel Core işlemciler PRedator G3’e olağanüstü güç sağlar:
6. nesil Intel® Core™ işlemciler rakiplerinizi yenilgiye uğratmanız için üstün bir ortam oluşturur. En iyi model olan Intel® Core™ i7-6700 modeli 4GHz dört çekirdekli taban frekansına, 8MB önbelleğe ve 64GB’a kadar DDR4 RAM belleğe sahiptir. Olağanüstü performansı avantajlarla dolu bir ortamı garanti eder.
En yeni NVIDIA GeForce GTX grafikler muhteşem görsel efektler sunar:
NVIDIA® GeForce® Grafikler rakiplerinizi yenilgiye uğratmanız için üstün bir ortam oluşturur.
Predator G3, NVIDIA® GeForce® GTX680’den 2 kat daha iyi performansa sahip olan NVIDIA® GeForce® GTX980 ile donatılabilir. Yeni nesil NVIDIA® Maxwell™ mimarisinden güç alan cihaz, inanılmaz bir performans, eşsiz bir güç verimliliği ve en yeni özelliklere sahiptir.

64 GB’a kadar DDR4 bellek oyuncuların rakiplerini yenilgiye uğratmaları için üstün bir ortam oluşturur: Her zaman hayalini kurduğunuz gibi akıcı ve pürüzsüz bir oyun deneyimine hazır olun. NVIDIA® G-SYNC™ veya AMD® FreeSync™ monitörler ile daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Predator G3’ün üstün teknolojisiyle, yırtılma ve tekleme ortadan kalkar.
Süper internet hızı -Fast 802.11ac kablosuz bağlantıyı güvene alır ve hızlandırır: Predator G3 önceki modele göre altı kat daha hızlı olmasını sağlamak için kablosuz bağlantınızı güçlendiren en yeni 802.11ac kablosuz teknolojisine sahiptir. Bağlantınızı koruyup hızlanın ve düşmanlarınızı ezip geçin!

5

Kolay erişim: Predator G3’ün kasası kolayca açılabilir ve oyuncuların modifikasyonları kendilerinin yapabilmelerini sağlar.Oyuncular her zaman makinelerinin en yeni özelliklere sahip olmasını isterler ve çoğu zaman kasayı açıp modifikasyonları kendileri yaparlar. Predator G3’ün kasası kolayca açılabilir ve oyuncuların istedikleri her tür modifikasyonu kendilerinin yapabilmelerini sağlar. Daha fazla macera için parçaları değiştirin ve Predator’ınızı geliştirin.

Satış fiyatı:
Türkiye’de 5799TL’den başlayan fiyatlara satışta
Not: Ürünün teknik özellikleri bölgelere göre değişiklik gösterebilir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler