div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oyuncular için OMEN by HP!

- Advertisement -

HP’nin yeni oyun projesi OMEN by HP, efsane olmak isteyen oyuncuların ihtiyaç duydukları performansı sunacak şekilde icat edildi.

HP Inc. bugün yaptığı açıklamada tamamen yeni, modern ve kapsamlı OMEN by HP oyun ürünleri projesini tanıttı. Baştan aşağı yeniden tasarlanan ve geliştirilen yeni ürün ailesi e-spor yarışmacılarına ve oyun tutkunlarına global seviyede en iyi performansı sergileyebilmeleri için ihtiyaç duydukları gücü ve güveni sunuyor. OMEN PC’lerin içindeki ve dışındaki her santim, ekranlar ve aksesuarlar dünya genelindeki oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerle geliştirildi. Bu bilgisayarlar oyun deneyimini daha önce görülmemiş şekilde değiştiriyor.

OMEN X Kompakt Masaüstü, OMEN 15 ve OMEN 17, OMEN Keyboard 1100, OMEN Mouse 600, OMEN Headset 800, OMEN by HP 25 ve OMEN by HP 27 gibi yeni ürünleriyle Nvidia Gtx 1080-4K deneyimi, sağlam aksesuarlar ve ürün kalitesi sunan HP, bu serisini tamamen oyunculara adamış durumda.


OMEN by HP –Overwatch Dünya Kupası’nın resmi iş ortağı

OMEN by HP bütün oyunculara kendilerini geliştirmeleri için ilham vermeye devam ediyor. Oyuncular böylelikle oyunlara hükmetmek için bugün dünden daha iyi bir hale geliyor.

Bunun için HP, OMEN ürünleri ile sadece en iyi oyun deneyimi sunmakla kalmıyor aynı zamanda kendisi de harekete geçiyor. Şirket bu amaçla 2017 Overwatch Dünya Kupası için Blizzard® Entertainment ile işbirliğine gitti. Etkinliğin resmi PC ortağı olarak HP, sağlayacağı donanımlar ile dünyanın en iyi Overwatch™ e-spor yarışmacılarına kazanmalarını sağlayacak oynanabilirlik imkanı sunacak.

OMEN by HP fiyat ve bulunabilirlik
-Sırt çantalı OMEN X Kompakt Masaüstü, Ağustos ayında EMEA bölgesinde 3.399 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

- Advertisement -

-OMEN Masaüstü, Haziran ayında EMEA bölgesinde 999 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

-OMEN 15 Dizüstü, Haziran ayında EMEA bölgesinde 899 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

-OMEN 17 Dizüstü, Haziran ayında EMEA bölgesinde 1.099 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

-OMEN 25 ve OMEN 27 ekranlar, Temmuz ayında EMEA bölgesinde sırasıyla 329 ve 849 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

-OMEN Accelerator, Ağustos ayında EMEA bölgesinde 299 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Aksesuarlar:
-OMEN Keyboard 1100, Haziran ayında EMEA bölgesinde 129,99 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

-OMEN Mouse 600, Haziran ayında EMEA bölgesinde 59,99 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

-OMEN Headset 800, Haziran ayında EMEA bölgesinde 79,99 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

-OMEN Mousepad 100, Haziran ayında EMEA bölgesinde 11,99 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

-OMEN Mousepad 300, Haziran ayında EMEA bölgesinde 39,99 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler