div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sanal Gerçeklik Laboratuvarı Başvurularının İkinci Dönemi Açıldı!

- Advertisement -

Türkiye’nin ilk sanal gerçeklik laboratuvarı VR First BAU, ilkini Şubat ayında yaptığı Sanal Gerçeklik (Virtual Reality) proje alımlarının ikinci dönemini açtı.

Son 10 yılda oyun, sinema, eğitim, sağlık gibi bir çok farklı disiplinde kullanılmaya başlanan ve cazibesi günden güne artan Sanal Gerçeklik projelerine yatırım, görülen ilgi, gelişen teknoloji ve yaygınlaşmasıyla birlikte hız kazanıyor. Digi-Capital’in araştırmasına göre 2020 yılında VR teknolojisi sektörü büyüklüğünün 30 milyar doları geçmesi bekleniyor.

vr1
Türkiye’nin en hızlı gelişen, yenilikçi eğitim kurumu Bahçeşehir Üniversitesi, VR projelerinde görev alan veya çalışmak isteyen herkesi destekliyor. VR alanında kariyer hedefleyen herkese projelerini gerçekleştirme, Sanal Gerçeklik laboratuvarının tüm teknolojik olanaklarından ve Cryengine eğitimlerinden yararlandırma imkanı tanıyacak üniversite, fikir ve içeriği ne olursa olsun Sanal Gerçeklik uygulama fikrine güvenen herkese kulak verecek ve projeleri disiplin sınırlaması olmadan değerlendirecek.

Başvuru için: http://vr1.bau.edu.tr/en/apply-for-a-project/
Son başvuru tarihi: 12 Temmuz 2016, 17:00

Daha fazla bilgi için [email protected] adresinden iletişime geçebilir ya da VR First BAU laboratuvarını ziyaret ederek fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler