div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

En hızlı yarış oyunu WipEout geri dönüyor!

- Advertisement -

90’ların sonunda kendisini oynama şansı bulan herkesin sevgiyle hatırlayacağı WipEout’un yeni oyunu, PSX 2016 sırasında duyuruldu.

Kendi adıma konuşayım, benim WipEout ile ilişkim daima inişli çıkışlı oldu. Vaktiyle Creative Sound Blaster ses kartımın içinden çıkan oyunun demosu, trajikomik bir şekilde Windows’un tüm seslerini iptal ediyordu ve bilgisayarı yeniden başlatmadan da durum düzelmiyordu.

Keza daha sonra PSOne’da oynadığım WipEout 2097’yi de o sıralarda vaktimin çoğunu Gran Turismo 2 götürdüğünden olsa gerek, pek sindire sindire tüketemedim açıkçası.

Gel gelelim, oyunun orijinal yapımcısı Psygnosis’in Sony tarafından kapatılmasının üzerinden dört sene geçti ve yeni bir WipEout oyunu yakında bizlerle buluşacak. Görünüşe göre de WipEout: Omega Collection oyun 1995’te çıkan ve benim seslerini asla duyamadığım ilk ve daha sonraki oyunların günümüze uyarlanmış ve tamamen yenilenmiş bir versiyonu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler