div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bethesda, Fallout 4 Season Pass için söz verdi.

- Advertisement -

Bethesda, Fallout 4 Season Pass’in 30 dolar olacağını belirtti ve alan herkes geliştiricinin oyun için yapacağı tüm DLC’leri bedava indirebileceğiniz söyledi.

Bethesda.net‘te yapılan bir açıklamaya göre ilk DLC, 2016 yılının ilk çeyreğinde gelecekmiş yani oyunun Kasım 2015 çıkış tarihinden çok kısa bir süre sonra.

Oyunlarımız için her zaman çok sayıda DLC yapmışızdır. Yapmayı çok sevdiğimiz gibi sizler de daha fazlasını istiyorsunuz her zaman. Bize olan sadakatini gösteren oyuncular için Fallout 4 Season Pass’i 30 dolar yaptık ve bu sayede yaptığımız tüm DLC’leri elde edebileceksiniz. Henüz halen daha oyun için çalıştığımız için, önümüzdeki yıl çıkacak olan ilk DLC’nin tam olarak ne olacağını bilmiyoruz. Ancak daha önceden Oblivion, Fallout 3 ve Skyrim’e yaptığımız DLC’lerden biliyoruz ki yaklaşık olarak değeri 40 dolar olacak, eğer daha fazlasını yaparsak Season Pass ile hepsine bedava sahip olabileceksiniz.

Bethesda oyunları için DLC çıkarmaya geldiğinde her zaman formunu korumuştur. 2009 Ocak ve Ağustos ayı arasında, Fallout 3 için 5 tane DLC çıkarmıştı. Fallout 3: Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout ve Mothership Zeta. Belki de aynı şeyi Fallout 4 için de yapabilirler.

Aynı zamanda Bethesda ilk DLC ile birlikte PC için Creation Kit çıkaracağını söyledi. Bu sayede Fallout 4 için modlar yapabilecek ve bunları başka oyuncular ile paylaşabileceksiniz. Creation Kit en nihayetinde Xbox One ve PlayStation 4’e de gelecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler