div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4’te zıpkın ne işe yarar?

- Advertisement -

Biz Fallout 4’ün gözümüzün önündeki gizemlerini keşfedememişken modder’lar oyunun dataları arasından bir zıpkın bulup çıkarttı.

Bu zıpkının arbalet gibi kullanılabilecek olması bir tarafa, acaba oyunda su altı savaşları veya su altı bölümleri de mi olacaktı diye aklımıza gelmedi değil.

Konsol komutlarını kullanarak oyunu nasıl didik didik edebileceğiniz de Reddit üzerinden yayılmaya başlamış durumda, Bethesda ise bu değişikliklerin oyunun save dosyasını bozabileceği konusunda uyarılarda bulunmakta ve bunun çok olası olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz.

Bulduğumuz Harpoon Gun’ın üzerinde sadece silahın gerilme kuvvetini değil, gaz etkisini de kullanıp vuruş etkisini arttırması için ufak bir tüp bulunuyor, bu da aslında Harpoon Gun’ın su altı savaşları için geliştirilmiş olduğuna dair bir diğer işaret. Su altı savaşları oyundan çıkartıldı mı yoksa ileride mi eklenmesi düşünülüyor (kafamızda canlandıramadık bile!) bilemiyoruz ancak bu silahı aşağıdaki GIF’te görebileceğiniz gibi su üstü hedeflerine karşı rahatça kullanabilirsiniz.

1528804992361689520

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler