div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gears of War 4 2016’da XboxOne repertuarına giriyor!

- Advertisement -

E3 2015’in Microsoft Basın Konferansı’nda yer alan en çarpıcı başlıklarından biri de Gears of War 4 oldu. Herkes Gears of War Remastered gibi bir oyun beklerken, sahneye yepyeni bir oyunla birlikte serinin önceki oyunlarında olmayan 2 yeni karakter çıktı. Görsel kalite olarak güncel kıvamını yakalamış görünen Gears of War 4, oynanış olarak herhangi bir yenilik sunmuyor, en azından şimdilik… Eh, oyunun çıkış tarihi 2016 yılı içerisi olduğu için bu noktayı fazla eşelememek lazım şimdiden.

Yeni karakterlerin kim oldukları meçhul ki oyunun hikayesi zaten bambaşka bir muallak. Yine Gears of War serisine has silahlar göze çarpıyor ve yine serinin önceki oyunlarında olmayan, köpek – solucan karışımı yaratıklar, dikkat çeken unsurlardan. Oyunun ismi de Gears of War 4 olarak değil, Gears 4 olarak sunuldu ki bu da enteresan bir detay. Microsoft, bu detayları bir süre daha perde arkasında tutacak gibi görünüyor ama yakın bir zamanda detayların teker teker piyasaya döküleceği de malum.

Yeni bir Gears of War macerasına hazırsanız buyrun, oynanış videosuna bir göz atın.

https://youtu.be/VnfvgmcuJQA

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler