div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Just Cause 2 Multiplayer Moduna yenilikler geldi!

- Advertisement -

Popüler Just Cause 2 Multiplayer moduna çok sayıda büyük değişiklikler ve yenilikler geldi, bunların arasında ana menü düzeltmeleri, Steam başarılarının eklenmesi ve daha fazlası mevcut.

Update versiyonu 0.2 betaya geldi ve şuan halka açık. Update’e dahil olanlar arasında karakter kostümizasyonları, unicode eklentileri ve senaryo değişiklikleri getirildi. Updatein tam listesine ulaşmak istiyorsanız, sizi Just Cause sitesine alalım.

Eğer beta 0.2’nin genel olarak yayımlanmadan önce bugları bulmada yardım etmek istiyorsanız Steams Beta’s bölümünden Just Cause 2’nin public beta kısmını bulmanız gerekiyor. Geliştiricilerin söylediğine göre eğer aktif olarak yardım etmek istemiyorsanız branşı değiştirmeyin ancak aktif olarak yardımda bulunmak istiyorsanız branşı değiştirmeyi unutmayın diyerek devam ediyorlar şunu da ekliyorlar, eğer branş değiştirmeyi hiç bilmiyorsanız hiç bulaşmayın. Bence mantıklı, açık ve net.

Oyunun Multiplayer modunu oynamak için oyunun orijinaline sahip olmanız gerektiğini söylememize gerek yok sanırım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler