div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kinect’in fişi çekiliyor mu?

- Advertisement -

Bir önceki haberde bahsettiğimiz geriye uyumluluk konusu dün geceki konferansların en çok konuşulan hikayelerinden biri oldu, peki ya Kinect? Sesini duyan oldu mu gerçekten?

Geriye uyumluluğu açıklanan oyunlar arasında görebileceğiniz üzere hiç bir Kinect oyunu bulunmuyor. Buna çok tutulan Kinect Sport ve Dance Central’de dahil. Muhtemelen kasıtlı bir tercih değil, zira Xbox One’ın geriye uyumluluğu demek, kendisini bir Xbox 360 gibi simüle etmesi demek, haliyle araya Kinect gibi bir çevre cihazı dahil olduğunda durum birazcık karmaşıklaşıyor.

Diğer taraftan Kinect bu seneki E3’ün ağır toplarından biri olmak bir tarafa, bir kenara itilmiş, son günlerini yaşayan bir cihaz görüntüsü çizdi. Basın konferansında da cihazın adının bile geçmemiş olması Microsoft’un Kinect hakkındaki gelecek planları konusunda pek de iyi işaretler vermedi diğer taraftan, günler neler getirecek bakalım.

Denis Gudin Fildişi

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler