div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mirror’s Edge: Catalyst ertelendi.

- Advertisement -

Mirror’s Edge Catalyst’ın çıkış tarihi DICE tarafından Mayıs 2016’ya ertelendi.

Oyunun yapımcısı Sara Jansson, yıllar önce Mirror’s Edge Catalyst için sergilediği iddialı vizyonu elde etmenin zaman aldığını söylerken, zorlayıcı olmasıyla birlikte aynı zamanda ilham verdiği yönünde konuşmalar yaptı. Mümkün olan en iyi deneyimi ortaya koymaya önem vermeleri de bir diğer nokta.

Bu açıklamalarının yanında, Mirror’s Edge Catalyst’in artık daha etkileyici ve sürükleyici bir hikaye ile yepyeni bir oyun haline geleceğini, oldukça yüksek kaliteye sahip bir aksiyon macera oyunu olacağını söyledi. Oyun ilk oyunun bile üzerine bir akıcılık sunacak.

“24 Mayıs 2016’ya kadar olan birkaç ayı, City of Glass’e ayak basıldığında daha keyifli, unutulmaz ve etkileyici kılmak için bize verdiğiniz destek ve sabırdan ötürü teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde duygularını ifade eden Jansson, “umudunuz hep yüksek olsun” diyerek cümlelerini noktaladı.

EA bilindiği gibi Mirror’s Edge Catalyst’i bu sene E3’te açığa çıkardı. Oyun kötü satış rakamlarıyla başlayıp sonradan popülerliğini arttıran ilk oyunun kopyası ve bildiğimiz anlamda silahlı mücadeleler içermiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler