div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PlayStation Plus Temmuz ayı paketi duyuruldu!

- Advertisement -

Sadece PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olacak oyunların listesi duyuruldu. Göze çarpan oyunlar arasında ise elbette Until Dawn ve Game of Thrones var.

Sony, 16 Temmuz’da yeni sezonuna başlangıç yapacak Game of Thrones’un oyununu PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak verecek. Aynı zamanda E3 2017’ye VR oyunlarıyla damga vuran Supermassive Games’in geçtiğimiz yılki büyük hit’i Until Dawn da oyuncuları memnun edeceğe benziyor. Temmuz listesinin tamamı ise şöyle:

PS4

Until Dawn
Game of Thrones

PS3

Tokyo Jungle
Darkstalkers Resurrection

Vita

- Advertisement -

Element41
Don’t Die, Mr. Robot

Bunlara ek olarak 4 Temmuz ve 24 Ekim arasında üyeler, PlayStation’ın yeni formatı PlayLink ile gelecek That’s You’ya da sahip olabilecekler. Ayrıca üyeler, 18 Temmuz ve 17 Ağustos arasında Orcs Must Die: Unchained’tan kostümler ve içerikler elde edebilecekler.

Haberler

1 Yorum

  1. İyi güzel yazmissiniz goze çarpan oyunlar arasındaki game of thrones’u da, sanki ya haberi yapan baştan savma yazmiş, until dawn’dan hiç bahsetmeyerek, yahutta konuya pek yabancı bir kardeşimiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler