div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Psychonauts 2 gerekli parayı topladı!

- Advertisement -

Daha önce Fig üzerinden Broken Age için 3.3 milyon dolar toplayan Double Fine, yeni oyunları Psychonauts 2 için de hedefi tutturdu.

Monkey Island, Full Throttle ve Grim Fandango gibi efsanevi oyunların yapımcısı olarak tanıdığımız ve çok sevdiğimiz Tim Schafer’in yarattığı Psychonauts, bazılarınızın hatırlayacağı gibi Double Fine’ın ilk oyunuydu aynı zamanda. İnsanların bilinçleri içinde dolaşıp durduğumuz bu platform-macera oyununu çok sevdik, çok yüksek puanlar verdik ama kimseye oynatamadık!

Yıllar içinde değeri anlaşılan ve Humble Bundle gibi siteler sayesinde de geniş kitlelere ulaşan bu yapımda yönettiğimiz ana karakterimiz, “saykonot” Raz insanların bilinçleri içinde dolaşıyor ve bölümlerin tasarımları da kimin kafasının içinde volta attığımıza göre değişiyordu. Eğer söz konusu asker kökenli bir karakterse kafasının içi toplar, bombalar, pike yapan uçaklar ve silah sesleri ile dolu oluyor, bir akıl hastasının aklına girdiğinizde ise komplo teorileri ve paranoya temalı bir atmosfer ile karşılaşıyorduk.

Bu benzersiz oyunun devamı yine Fig üzerinden 3.3 milyon dolar hedefle oyunculara sunuldu ve sürenin dolmasına beş gün kala hedefe ulaşıldı. Oyunun hangi platformlara ve hangi tarihlerde çıkacağı ise henüz netleşmiş değil.

Aşağıda Tim Schafer’in hazırladığı teşekkür videosunu izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler