div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rocket League diğer platformlardan da eksik kalmayacak!

- Advertisement -

Yaz aylarımızı şenlendiren, neredeyse akşam üstü hamakta limonata içmek kadar huzurla ve sevgiyle andığımız, her gün bir haberini yapmazsak gece uyuyamadığımız Rocket League diğer platformlara da gelecek.

31tl’lik ucuz fiyatının yanında Playstation Plus sahiplerine de ücretsiz olarak sunulan (bugün son gün, mutlaka indirin) Rocket League neredeyse her evde bulunur hale geldi bilindiği gibi. Hala spontane şekilde gelişen maçlara, şans ve ustalığın müthiş birleşimiyle attığımız gollere gülüp duruyoruz, gözüken o ki PC ve PS4’ün dışında konsol sahibi olan oyuncular da bundan eksik kalmayacak.

Psyonix’in pazarlama direktörü Jeremy Dunham’a göre oyun “%100 diğer konsollara da gidecek, ancak hangilerine ve ne zaman belli değil.”

Elbette Xbox One bunlardan biri olacaktır ancak bu firmanın eski nesil konsolları da dışlamadığını net olarak ifade eden bir açıklama, bakalım önümüzdeki günler neler getirecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler