div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SOMA’yı korkudan yarım bırakanlar için!

- Advertisement -

Yaz aylarının durgunluğu ile Kasım ayındaki oyun çılgınlığı arasında karşılaştığımız en güzel yapımlardan biriydi SOMA, tabii ki oyun içerdiği korku öğeleri sebebiyle herkese göre de değildi.

Son zamanlarda gördüğümüz en iyi hikayelerden birisine sahip olan oyun, konu işlenişi ve sesleriyle de mükemmelliğe yaklaşıyordu ve benden de çok yüksek puan almıştı. Korku filmleri, romanları ve oyunlarıyla hiç problemim olmamasına rağmen yer yer koltuğumdan zıpladığımı ve kalp atışlarımın saçma derecede hızlandığını da söylemem gerek.

Gerilim türünden hoşlanmıyorsanız veya fazlaca geriliyorsanız oynamanızın neredeyse imkansız olduğu bu yapımı sadece hikayesine odaklanarak, yine gerilerek ancak bir mücadeleye girmeden, o atmosferin bir sakiniymiş gibi deneyim etmeniz artık mümkün. Eminim oynarken bazılarınızın aklından da geçmiştir bu.

The Wuss Mode: Monsters Won’t Attack adlı bu mod, oyundaki her tür beyhude ve WAU’yu pasifize ediyor, üzerinize yürümesini değil ama saldırmasını engelliyor ve siz de sadece atmosferin keyfini çıkartıp kalp krizi riskini azaltabiliyorsunuz. Kısaca bu mahlukları doğal ortamlarında, WAU’lara fısıldayan adam modunda görmeniz mümkün.

3.3gb boyutundaki modu Steam Workshop üzerinden ücretsiz olarak edinmeniz mümkün.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler